Înfiintata în anul 2000, SC MEGAFRUCT SRL este o firma cu capital privat integral românesc, ce are ca principal domeniu de activitate importul si distributia de legume si fructe proaspete atat pe piata interna cat si pe pietele externe.

De asemenea firma este specializata in importul, coacerea si distributia de banane in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

Compania este prezenta in trei dintre orasele importante ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Oradea si dispune de o capacitatea de coacere de peste 650 tone / saptamana aspect care permite o aprovizionarea constanta si permanenta cu marfa proaspata a clientilor nostrii.

Principala piata de desfacere o constituie retelele de hypermarket-uridin Romania, cu care societatea are in cheiate Contracte de furnizare.

        Asiguram transport la cerere in orice locatie si in orice cantitate solicitata. Detinem un parc auto propriu in continua expansiune, cu autovehicule cu autorizate din punct de vederesanitar de catreAutoritateaNationalaSanitarVeterinarasipentruSigurantaAlimentelor.

Societateanoastra face achizitii din tari ale UniuniiEuropene, avandrelatiicomercialesi implicit parteneriatesolide cu producatori/furnizori cunoscuti din aceste tari, toate produsele si drumul parcurs de acestea fiind in conformitate cu standardele Comunitatii Europene.

        SC MEGAFRUCT SRL dispune de personal experimentat si motivat de realizarileobtinutesi de perspectivele existente, precumsi de un colectiv tanar, generator de idei constructive, deschis la nou care urmareste in permanenta satisfacerea clientilor sai.