Înfiintata în anul 2000, SC MEGAFRUCT SRL este o firma cu capital privat integral românesc, ce are ca principal domeniu de activitate importul si distributia de legume si fructe proaspete.

De asemenea firma este specializata in importul, coacerea si distributia de banane in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

Compania este prezenta in trei dintre orasele importante ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Oradea si dispune de o capacitatea de coacere de peste 800 tone / saptamana aspect care permite o aprovizionarea constanta si permanenta cu marfa proaspata a clientilor nostrii.

Principala piata de desfacere o constituie retelele de retail din Romania, cu care societatea are incheiate contracte de colaborare.

Asiguram transportul marfurilor companiei in orice locatie solicitata. Detinem un parc auto propriu in continua expansiune, dotat cu autovehicule de diferite tonaje care sunt autorizate din punct de vedere sanitar de catre Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Facem achizitii din tari ale Uniunii Europene, avand relatii comerciale si implicit parteneriate solide cu producatori/furnizori cunoscuti din aceste tari, toate produsele si drumul parcurs de acestea fiind in conformitate cu standardele Comunitatii Europene.

Dispunem de personal experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente, precum si de un colectiv tanar, generator de idei constructive, deschis la nou care urmareste in permanenta satisfacerea clientilor sai.